Ύφασμα φελλού.

Το ύφασμα φελλού, επίσης γνωστό ως δέρμα φελλού ή δέρμα φελλού, είναι ένα υψηλής ποιότητας φυσικό ύφασμα που παράγεται από λεπτό ξέσματα φελλού που λαμβάνονται απευθείας από το φλοιό της βελανιδιάς. Μεγάλο μέρος της παραγωγής είναι χειροποίητο. Αυτά τα λεπτά φύλλα φελλού είναι ελασματοποιημένα σε ένα υποστήριγμα υφάσματος χρησιμοποιώντας μια εξειδικευμένη ιδιόκτητη τεχνική. Ο βαθμός στήριξης ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση του υφάσματος φελλού.

Η ανθεκτικότητα του υφάσματος φελλού είναι αξιοσημείωτη. Για να αποφευχθεί η χρώση, το ύφασμα φελλού προστατεύεται με σπρέι προστασίας υφάσματος Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, το ύφασμα φελλού φοράει παρόμοιο με το δέρμα που είναι ένας άλλος λόγος που αυτό το ύφασμα φελλού ονομάζεται συχνά δέρμα φελλού. Η κύρια διαφορά μεταξύ δέρματος φελλού και κανονικού δέρματος είναι ότι το δέρμα φελλού μπορεί να βραχεί – στην πραγματικότητα μπορεί να πλυθεί χρησιμοποιώντας ζεστό νερό σε ένα πλυντήριο.

Το ύφασμα φελλού είναι ανθεκτικό όπως το δέρμα και τόσο ευέλικτο όσο το ύφασμα. Αυτό το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, υποαλλεργικό, ανθεκτικό στο νερό και λεκέ καθώς επίσης καθαρίζεται εύκολα και διαρκεί. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του υφάσματος φελλού είναι μοναδικά και πρωτότυπα.

Καινοτόμη υφή: Τόσο στη φυσική αφή όσο και στην οπτική μορφή, το ύφασμα από φελλό προσφέρει μια αίσθηση σαν κανένα άλλο. Μερικοί το συγκρίνουν με το δέρμα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να είναι συγκρίσιμο. Το φελλό ύφασμα διατίθεται σε μια μοναδική ποικιλία σχεδίων για την τόνωση κάθε προοπτικής και γεύσης.

Φυσικό: Λαμβάνεται απευθείας από το φλοιό της βελανιδιάς, με φυσικές και χημικές ιδιότητες που δεν έχουν ξαναδημιουργηθεί από μια τεχνητή διαδικασία.

Οικολογικό: Η φελλός βελανιδιάς έχει την ικανότητα να αναγεννά το φλοιό του. Αυτό επιτρέπει την απομάκρυνση του φλοιού (ο φελλός) χωρίς να προκληθεί ζημιά στο ίδιο το δέντρο.

Πολλαπλή υποστήριξη: Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα υποστηρίξεων. από διάφορες ποικιλίες υφασμάτων έως χαρτί, χαρτόνι, νάιλον και PVC.

Σταθερό: Η χημική και φυσική του δομή επιτρέπει εκπληκτική αντοχή στη φθορά. Διατηρεί εξαιρετικές βαθμολογίες αποδόμησης όταν εκτίθεται σε οξύ και είναι σχεδόν άνοσος στους μικροοργανισμούς.

Υποαλλεργικό: Λόγω της εξαιρετικά χαμηλής απορρόφησης της επιφανειακής σκόνης, είναι άνοσο στον πολλαπλασιασμό των μικροοργανισμών όπως τα ακάρεα.

Αδιάβροχο: Οι φυσικές ιδιότητες του φελλού, ενισχυμένες από μια σειρά ειδικών επεξεργασιών στη διαδικασία κατασκευής, επιτρέπουν προϊόντα με βάση το φελλό, όπως ομπρέλες, αδιάβροχα, ενδύματα και αξεσουάρ μόδας.

Απωθητική σκόνη και βρωμιά: Μέσω της προσεκτικής επίστρωσης της φυσικής επιφάνειας, το τελικό προϊόν είναι πλήρως σκόνη, βρωμιά και λιπαντικά και ανθεκτικά στους λεκέδες.

Το ύφασμα φελλού διατίθεται σε μια μοναδική ποικιλία φυσικών υφών, σχεδίων και σχεδίων και παράγεται με διαφορετικά υλικά υποστήριξης που εξαρτώνται από την τελική χρήση.

Εξαιρετικό που χρησιμοποιείται ως ύφασμα για: ταπετσαρία, ρούχα, αξεσουάρ , διακοσμητικό χαρτί τοίχου, ετικέτες, βιβλιοδεσία κουφωμάτων και άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *